ارتقا هوش کودکان

ارتقا هوش کودکان

راهکارهای ارتقائ هوش بهر کودکان (قسمت سوم)

  1- پیگیر باشید: هرگز جلسات روزانه خواندن را به بعد موکول نکنید .به خاطر تلفن زدن،مهمانی ….مطالعه ها را معوق نکنید.او با این احساس رشد خواهد کرد که خواندن کتاب امری حیاتی،تفریحی و بخشی ذاتی از زندگیست.
2- مربی او باید سابقه کار با دیگر کودکان تیز هوش را داشته باشد.
3- کتاب به عنوان سرگرمی باشد: مهم این است که کتاب را به عنوان یک تفریح ولذت بخوانید در هوایی خوب پتوی زیر درخت پهن کنید و برای او کتاب بخوانید.
4- کتاب هدیه دهید: در موارد مقتضی به صورت هدیه کتابی به انتخاب خود یا کودک هدیه کنید.اگر برایش کتابخانه ارزانی به سلیقه کودک تهیه و اسامی کتابها را به شکلی که قابل درک است روی کتاب نصب کنید این امر موجب افزایش تمایل به کتاب خوانی می شود.
5- بازی رایانه ای و فرصت یادگیری را می توان به کودک معرفی کرد :برای بسیاری از 3 ساله ها تصاویر رایانه جذاب است.اما نباید طولانی شود.کودکان پیش دبستانی قادرند مهارت های یادگیری را در حین کار و بازی با رایانه بیاموزند اما آموزش مهارتهای اجتماعی اینگونه ممکن نیست.بسیاری از 5 ساله ها به خاطر استفاده زود هنگام از رایانه به اختلال کمبود توجه و ضعف در روابط اجتماعی دجار شدند.ضریب هوشی این بچه ها فوق العاده است اما بهره عاطفی زیر متوسط.پس بی شک رایانه پرستار خوبی برای بچه ها نیست.
6- به سوالات کودک ساده پاسخ دهید: نوع پرسش هایی که معمولا ًکودک می کند با “چیه” و “کجا” آغاز می شود که باید ساده پاسخ داده شود تا در پرتو آن کودک در درک اشیا پیرامونش به تبع بالا رفتن هوشش پیشرفت کند.
7- بیان دلیل و چراها برای فرزند مؤثر است: تنوع چراها البته نه به صورتی که خسته کننده باشد کمک می کند نباید نظرتان را به کودک تحمیل کنید و دلایل ما فوق درک او را را بیاورید .در این صورت ودکتان خواهد آموخت که چگونه راه های مختلف را برای تصمیم گیری ارزیابی کند واطلاعات را جمع آوری کند.او کم کم می فهمد که دلایلی را که شما برای تصمیم گیری ارائه می کنید به نفع اوست.

گردآورنده : سارا گودرزی

، ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *