غذاهای نامناسب برای دوره شیر خوارگی کودکان

غذاهای نامناسب برای دوره شیر خوارگی کودکان

غذاهای نامناسب برای دوره شیر خوارگی

بهتر است برای شروع تغذیه کمکی ، ابتدا سبزی ها ، میوه ها ، و برنج را آغاز نمایید و سپس کودک را با مواد پروتئینی آشنا کنید. اگر غذاهای مختلف را جداگانه به او بدهید ، در صورت ایجاد آلرژی یا حساسیت ، عامل آن را براحتی شناسایی خواهید کرد. توجه داشته باشید ، مصرف برخی مواد غذایی در این دوره ممنوع است برای مثال خشکبار ، دانه های روغنی ، شیر گاو و تخم مرغ می توانند حساسیت زا باشند و علایمی نظیر تهوع ، اسهال ، استفراغ ، خارش ، قرمزی پوست و کهیر را ایجاد می کنند.
عمده ترین مواد غذایی که بچه ها نباید آن ها را مصرف کنند ، عبارتند از :
نمک : هرگز به غذای شیر خوار نمک اضافه نکنید ، این کار فشار بسیار زیادی را به کلیه های او وارد می کند.

قند : شیر خواران به قند (قنداب ) نیاز ندارند زیرا شیر مادر و قند موجود در سبزی ها و میوه ها نیازهای آنان را تامین خواهد کرد.

خشکبار و دانه های روغنی : استفاده از خشکبار به طور کلی ممنوع می باشد زیرا احتمال ایجاد آلرژی و ورود دانه ها به حلق و خفگی شیر خوار به دنبال مصرف آن ها افزایش می یابد.

شیر گاو : استفاده از شیر گاو در این دوره مجاز نیست. از مصرف شیر های پاستوریزه و هموژ نیزه هم خود داری کنید. زیرا در میزان چربی آنها تغییراتی داده شده است که برای تغذیه شیر خوار مناسب نمی باشد.
تخم مرغ : مصرف تخم مرغ کامل یا غذاهای حاوی تخم مرغ تا یک سالگی مجاز نمی باشد.

ماهی : بهتر است تا حدود دو سالگی غذاهای دریایی به کودک ندهید.

مرکبات : ممکن است مرکبات منجر به دل درد شیر خوار شوند حال اگر مجبور به استفاده از مرکبات هستید ، حتما حتما هسته های آن را جدا سازید.

مواد غذایی سفت: مصرف هر نوع ماده غذایی سفت که احتمال ورود به حلق و امکان خفگی را افزایش می دهد ، ممنوع است .

گردآورنده:سارا گودرزی

، ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *