نکاتی درباره غذای نوزادان

نکاتی درباره غذای نوزادان

نکاتی درباره غذای نوزادان

آغاز غذا دادن به نوزادان با مواد غذایی غیر از شیر مادر یکی از مهمترین کارها در زندگی یک کودک محسوب می گردد. محققان و دانشمندان اعتقاد دارند که بسیاری از عادات تغذیه ی انسان در مراحل مختلف زندگی در هنگام نوزادی و کودکی تعیین می گردد. قصد داریم شما را با برخی از دستورات غذایی برای خردسالانی که تازه شروع به غذا خوردن کرده اند آشنا کنیم.
میوه و سبزیجات تازه انتخاب های مناسبی برای شروع هستند. سعی کنید که این میوه و سبزیجات را بخار پز کرده و سپس له کنید. فراموش نکنید که دندان های نوزاد شما هنوز رشد خود را آغاز نکرده و توانایی جویدن ندارد. پس فراموش نکنید که میوه و سبزی هر چه نرم تر و ریزتر باشد خوردن و هضم آن برای کودک شما راحت تر است. سعی کنید در روزهای اول شروع تغذیه نوزاد با حجم غذای بسیار کم شروع کنید.

نکاتی درباره غذای نوزادان

سیستم گوراشی کودک شما در این سن بسیار حساس است و هرگونه فشار به آن می تواند مشکل ساز باشد. شما می توان غذای نرم شده خود را در ظرفی تمیز و به مدت سه روز در یخچال نگاه داشته و در دفعات مختلف از آن استفاده کنید.
برای کودک 4 تا 6 ماهه خود از نخود فرنگی استفاده کنید. این گیاه دارای مواد مغذی فراوانی است. ممکن است طعم این ماده غذایی خوشایند کودک شما نباشد ، می توانید آن را با سیب و یا هویج ترکیب کرده و به کودک خود بدهید.البته بر اساس بعضی از تحقیقات مشخص شده است که شروع تغذیه در این دوره با ماده ای به غیر از شیر مادر می تواند حساسیت زا باشد. در این زمینه حتما با یک متخصص مشورت کنید.
در فاصله 7 تا 9 ماهگی می توانید برای کودک خود پوره لوبیا قرمز و یا چیتی را آماده کنید. پس از پختن و له کردن لوبیا می توانید آن را با مرغ پخته شده،  هویج و یا گوجه فرنگی ترکیب کنید و به کودکان خود بخورانید.
در فاصله 10 تا 12 ماهگی نوزادان می توانید پوره فلفل دلمه ای را تهیه کنید. به طور کلی فلفل های دلمه ای شیرین هستند اما قبل از تهیه پوره از تند نبودن طعم آن مطمئن شوید.می توانید فلفل را با ماهی، مرغ و یا ذرت ترکیب کنید.

دپارتمان کودک و مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره احیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *