روح انسان

روح انسان

دکتر« گری اسمالی » در مورد موضوع روح بسته و تأثیرات مخربی که بر کل خانواده می گذارد، توضیحات مفیدی ارایه داده است.
برای روشن شدن این موضوع دکتر اسمالی در مورد روح انسان توضیح داده است. او می گوید: “درونی ترین و عمیق ترین موجودی که در عمق وجود انسان نهفته است، روح آدمی است…

 معمولاً شخصی که روحی بسته و غیرقابل نفوذ دارد، بسیار زود آسیب می بیند و تحت تاثیر دیگران قرار می گیرد و خود نیز باعث ناراحتی و آزردگی دیگر افراد می شود. این گونه افراد قادر نیستند با دیگران به معنای واقعی ارتباط برقرار کنند.”
اگر کودک دارای روح بسته ای باشد، یک سری علایم و نشانه هایی از خود بروز می دهد، مثلاً مرتب در حال جنگ و دعواست. لجباز و یک دنده است، از دیگران کناره گیری می کند، به عشق و محبت دیگران اهمیتی نمی دهد، به حرف والدین خود گوش نمی دهد و یا به اصطلاح به هیچ صراطی مستقیم نیست.
با خواندن این مقاله شما می آموزید که با این گونه کودکان چگونه برخورد کنید. توجه داشته باشید که احساسات این کودکان بسیار آسیب دیده است. آن ها نمی دانند چطور با والدین خود ارتباط برقرار کنند و یا به عبارتی تصور می کنند پدر و مادرشان آن ها را درک نمی کنند و احساسات شان را نادیده می گیرند. اگر تشخیص دادید فرزندتان از این نوع افراد است. نگران نباشید. به توصیه های دکتر اسمالی در این مورد توجه کنید و مطمئن باشید به نتیجه ی دلخواه دست خواهید یافت.

1- مهربان باشید.

اگر فکر می کنید فرزندتان را رنجانده اید و احساسات او را جریحه دار کرده اید، حالا نوبت شماست که جبران کنید. دیگر به هیچ عنوان سر او فریاد نکشید و با لحن تند و خشن با او صحبت نکنید. وقتی با او آرام حرف بزنید، متوجه می شود که وجودش برای شما ارزشمند است و شما برای او احترام قایل هستید. در این مرحله است  که به تدریج با شما احساس نزدیکی می کند و تازه صحبت های شما را می شنود.

2- او را درک کنید.

مسایلی که باعث درد و رنج فرزندتان شده، درک کنید و خودتان را جای او بگذارید و از دید او به مسایل نگاه کنید. در این صورت است که حرف های فرزندتان را متوجه می شوید و دیگر در مقابل او جبهه نمی گیرید.

3- علت ناراحتی او را تشخیص دهید.

اگر فکر می کنید از شما خطایی سرنزده است، به همین راحتی از کنار این موضوع نگذرید. شاید طرز صحبت و یا طرز نگاه شما باعث رنجش خاطر او شده باشد. درست است که شما مسوول تربیت فرزندان خود هستید ولی اگر این کار را با ناراحتی و خشم و زورگویی انجام دهید، نتیجه ی کاملاً منفی خواهید گرفت.

4- او را در آغوش بگیرید.

به فرزندانی که در درون احساس ناراحتی و رنجش دارند، ابراز علاقه کنید، آن ها را در آغوش بگیرید تا عشق و محبت تان را درک کنند و متوجه شوند که به آن ها اهمیت می دهید. از ابراز علاقه کردن به فرزندان تان نترسید. این کار را انجام دهید، حتی اگر آن ها در ابتدا شما را نپذیرند ولی به هر حال به مرور زمان، عشق و محبت شما را متوجه می شوند و به شما پاسخ می دهند.

5- از او معذرت بخواهید.

مهم ترین بخش برای کار کردن با این گونه بچه ها معذرت خواستن از آنان است. ممکن است این عمل کمی سخت به نظر بیاید، ولی برای باز شدن روح فرزندتان بسیار ضروری است. اگر فرزندتان عذر شما را نپذیرفت، به آن اهمیتی ندهید. بار دیگر تمامی مراحل را مرور کنید تا به تدریج شما را بپذیرد.
منبع:تبیان
ویرایش و تلخیص:آکاایران

، ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *