افزايش هوش كودكان

افزايش هوش كودكان

  ادامه راههایی که به والدین کمک می کند هوش کودکان را بالا ببرند

از پارچه اسفنج ویخ وکاغذ هم میشود برای افزایش هوش بچه استفاده کنید:شما می توانید پارچه های نرمی در اختیار نوزاد قرار دهید تا آن ها را پیچانده وگلوله کند . تکه اسفنجی را به او بدهید تا آن را آزمایش کند کاغذی را در اختیارش بگذارید تا آن را مچا له کند واز صدای خش خش آن لذت ببرد .می توانید تکه یخی را به آرامی به انگشت او نزدیک کنید یا با جسم گرمی این آزما یش را بکنید. کودک هر چه بیشتر انگیزه ومحرک هایی را با نگاه کردن ،گوش کردن ،چشیدن ،بو کردن ولمس کردن در مغز خود جا می دهد با هوش تر میشود .اگر بگذارید کودک حس کنجکاوی خود را ارضا کند وفردی شایسته تر گردد خیلی زندگی کردن با آن ها آسان تر خواهد بود اگر مجذوب آموختن شود وبیاموزد که چگونه با وسایل بازی کند یا علاقه در حال انفجار خود را صرف آموختن شود وبیاموزد که چگونه با وسایل بازی کند یا علاقه در حال انفجار خود را صرف آموختن زبان کند.دیگر سبد زباله را داخل آکواریوم خالی نمی کند،غذاها را به سقف پرت نمی کند. اگر به او کمک کنید تا کنترل خود را بر روی اشیایی که در اطراف اوست رشد دهد او احساس بطالت نمی کند.در طول 3-1 سالگی کودک نیاز مبرمی به فعالیت جنبی دارد.
دانش را به همراه عشق به اوهدیه کنید:در رفتار و تعالیم خود با کودک شادی و یادآوری محبتی که نسبت به او دارید را فراموش نکنید.همراه دانش و تشویق خود را همراه مهربانی تفویض کنید و اجازه دهید در هدایت فرزندتان بینش درونی راهنمایتان باشد.
کتابخانه رفتن عادتی درونی می شود:رفتن به کتابخانه و سالن مطالعه مخصوص کودکان بایستی امری عادی در زندگی کودک شود و نباید دیرتر از 3 سالگی صورت گیرد.
استفاده از کتاب مخصوص کودکان راهی دیگر: این کتابها که اکثر صفحه هایشان نوشته شده و تصاویر کمی دارد ضمن این که کنجکاوی کودک را نسبت به داستان تحریک می کند او را با کلمات مکتوب آشنا می کند.اگر هنگام کتاب خواندن برای کودکان با انگشت به کلمات اشاره کنید کودک با آنها بیشتر آشنا شده وهر گاه آنها را ببیند می شناسد.خاصه آنهایی که بار عاطفی دارند.کتاب را با صدای بلند بخوانیدروزانه 15 دقیقه را به خواندن داستان و شعرو …. با صدای بلند اختصاص دهید که علاوه بر ارزش ذهنی این کار رابطه گرم و نزدیکی هم با کودک بر قرار می کند.قبل خواب کودک آماده است که کلماتی را که ارائه می کنید تا حرف آخر بشنود.حتی اگر خواست داستان را خود انتخاب کند بگذارید گرچه تکراری باشد. هنگام خواندن گفتگوها تغییر عمدی در زیر و بمی و لحن خود بدهید تا کودک داستان را حس کند. هنگام خواندن گفتگوها تغییر عمدی در زیر و بمی و لحن خود بدهید تا کودک داستان را حس کند.   هرگز جلسات روزانه خواندن را به بعد موکول نکنید .به خاطر تلفن زدن،مهمانی ….مطالعه ها را معوق نکنید.او با این احساس رشد خواهد کرد که خواندن کتاب امری حیاتی،تفریحی و بخشی ذاتی ازندگیست.
تجربه های روزانه متنوع در هوش مؤثر است:ودکانی که مادران آنها نسبت به مسایل عاطفی و کلامی حساس اند و اسباب بازی مناسب تهیه می کنند ،به بچه ها رسیدگی می کنندودرسنین پایین تجربه های روزانه متنوعی را دراختیار بچه می گذارند در سنین بالا با هوش ترند.

بگذارید با آرامش تصاویر مجلات را ببیند: برای کودک کتابی را که دوست دارد چندین بار بخوانید.او دوست دارد صفحات مجلات را ببیند آنها را ورق بزند ،به عکس اسباب بازی ها درمجله نگاه کند،عکس حیوانات در کتب درسی برای آنها جالب و دانستنی های آنها را تقویت می کند.

گردآورنده : سارا گودرزی

، ، ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *